Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g2.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g23kcal1.6g1.6g1g0.2g
Valittu annoskoko15g11kcal0.8g0.8g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal5.5g5.5g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75759