Mallan poronkäristys

Ota liha sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.

Paista pannulla miedossa lämmössä pilkotut pekoniviipaleet niin että rasva irtoaa niistä hyvin.

Lisää mukaan voita ja paista käristeviipaleet pienissä erissä.

Lisää pilkottu sipuli.

Kääntele hetki.

Kaada pataan ja lisää vesi sekä mausteet.

Laita kansi päälle ja annan hautua 125 asteisessa uunissa 1,5-2,5 tuntia.

Lisää tarvittaessa nestettä.

Tarjoa käristyksen kanssa perunamuusia.

Puolukkahillo ja suolakurkut ovat mainio lisuke.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g10g11kcal2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pekoni (Atria), annos 70g0.5g1.7kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g31kcal4.2g0g1.6g0g
Valittu annoskoko15g16kcal2.1g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal1.1g0g0.4g0g
Arvot/100g100g105kcal14.3g0g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191993