Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Keittojuures, Pirkka3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g1.6g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g9kcal0.6g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko15g4kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g30kcal2g2g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139