Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 3.2g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore2.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 4.1g7.8kcal1.1g0g0.4g0g
Kurkku, tuore1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g27kcal3g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko15g13kcal1.5g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.8g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g91kcal10.3g0.7g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751