Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g5.9g17kcal0.6g3.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g4.7g7.5kcal0.1g0.2g0.7g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g58kcal2g7g2.4g0g
Valittu annoskoko15g29kcal1g3.5g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal0.5g1.8g0.6g0g
Arvot/100g100g197kcal6.8g23.6g8.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551