Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g6.2g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g30kcal3g1.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko15g15kcal1.5g0.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g103kcal10.2g4.8g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628