Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g6.2g29kcal0.4g2.8g1.8g0.1g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)3.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g3.1g5.3kcal0.2g0.5g0.3g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g79kcal1.4g8.8g4.4g0.2g
Valittu annoskoko15g40kcal0.7g4.4g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.4g2.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g272kcal4.8g30.1g15.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509