Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra7.8g6.3kcal1.3g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.3g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g49kcal2.8g0.6g4g0g
Valittu annoskoko15g25kcal1.4g0.3g2g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.7g0.2g1g0g
Arvot/100g100g168kcal9.5g2g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573