Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Vehnälese, Liperin mylly1.6g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kidneypapu, suolaliemessä4g4.4kcal0.3g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g53kcal3.8g1.6g3.6g2.4g
Valittu annoskoko15g27kcal1.9g0.8g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal1g0.4g0.9g0.6g
Arvot/100g100g182kcal12.9g5.4g12.2g8.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540