Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)2.5g8.8kcal0.3g1.7g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 2.8g5.3kcal0.8g0g0.3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g0.8g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g45kcal2.8g4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko15g23kcal1.4g2g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.7g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g154kcal9.5g13.6g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139