Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 0.9g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g23kcal0.6g1.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko15g11kcal0.3g0.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.2g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g77kcal2g6.1g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542