Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 5.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g2.7g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 1g5.3kcal0.2g0g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK5.5g9kcal0.5g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g35kcal2g1.6g2g0.2g
Valittu annoskoko15g18kcal1g0.8g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.5g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g120kcal6.8g5.4g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174