Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g3.1g11kcal0.3g2.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.1g6.6kcal0.3g0.1g0.6g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)2.7g3.8kcal0.2g0.1g0.3g0g
Appelsiinimehu, 2 dl0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g103kcal2.2g9.8g6g0g
Valittu annoskoko15g52kcal1.1g4.9g3g0g
Annoskoko puolitettuna7g26kcal0.6g2.5g1.5g0g
Arvot/100g100g351kcal7.5g33.3g20.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576