Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g2.2g4.2kcal0.5g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)3.1g2.2kcal0.4g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g36kcal2.2g0.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko15g18kcal1.1g0.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.6g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g121kcal7.5g1.4g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769