Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.7g13kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g1.2g9kcal0g0g1g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g79kcal1.6g12.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko15g40kcal0.8g6.1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.4g3.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g267kcal5.4g41.2g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095