Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)1.2g2.3kcal0g0g0.2g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g2g6.8kcal0g0.2g0.7g0g
Mansikka 1.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Banaani, kuorittu 2.3g2kcal0g0.4g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen3.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g51kcal0.6g6.2g2.2g0g
Valittu annoskoko15g25kcal0.3g3.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.2g1.6g0.6g0g
Arvot/100g100g173kcal2g21.1g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705