Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 14g5.3kcal0g1.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g24kcal0g3g1g0.4g
Valittu annoskoko15g12kcal0g1.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g80kcal0g10.1g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339