Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g7kcal0.4g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko15g4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g4.8g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162850