Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihapulla 1kpl/15g1.8g4.2kcal0.3g0.2g0.3g0g
Makaroni, tumma 1.4g5.1kcal0.2g0.9g0g0.1g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, mieto0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g27kcal1.2g3.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko15g13kcal0.6g1.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.3g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g91kcal4.1g12.8g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735