Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta7.1g26kcal0.9g5g0.2g0.3g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.5g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemi laimennettu 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g75kcal2.4g10.6g2.4g0.6g
Valittu annoskoko15g38kcal1.2g5.3g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal0.6g2.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g258kcal8.2g36.3g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334