Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g5.3g12kcal1g0g0.9g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.5g8.6kcal0.3g0g0.8g0g
Herne kuivattu7g20kcal1.3g3.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g80kcal5.2g6.8g3.6g1.4g
Valittu annoskoko15g40kcal2.6g3.4g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal1.3g1.7g0.9g0.4g
Arvot/100g100g270kcal17.6g23g12.2g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161