Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)2g8.4kcal0.4g0.1g0.7g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 5.9g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g1.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3.1g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tonnikala öljyssä 0.7g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g49kcal2.8g2.8g3g0.2g
Valittu annoskoko15g24kcal1.4g1.4g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.7g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.4g9.4g10.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625