Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Maitojauhe rasvaton 0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)2.2g4.2kcal0.5g0g0.2g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1.6g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g53kcal3g4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko15g27kcal1.5g2g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.8g1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g182kcal10.3g13.7g9.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90253