Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 1g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1.9g7kcal0.3g1g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g4.5g3.8kcal0g0.8g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g91kcal1.6g12.6g3.6g1g
Valittu annoskoko15g46kcal0.8g6.3g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.4g3.2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.6g12.2g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099