Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.6g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Punaviini0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana29g19kcal1.4g0.8g1g0.2g
Valittu annoskoko15g10kcal0.7g0.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.7g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608