Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 4.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g1.6g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g49kcal3.2g0.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko15g24kcal1.6g0.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.8g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535