Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.1g13kcal1.1g0g1g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g2.2g7.7kcal0.4g1.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g2.2g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g53kcal3.2g3.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko15g26kcal1.6g1.8g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.8g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g177kcal10.7g12.1g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720