Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio3.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 3.7g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sinappi (teollinen)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Anjovis-filee, 1 kpl1.2g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g55kcal0.6g1.8g4.8g0g
Valittu annoskoko15g27kcal0.3g0.9g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.2g0.5g1.2g0g
Arvot/100g100g182kcal2g6g16g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171