Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Katkarapu 1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 0.8g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4.7g6.6kcal0.2g1.3g0g0.2g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g24kcal1g3.2g0.4g0.8g
Valittu annoskoko15g12kcal0.5g1.6g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g81kcal3.3g10.7g1.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753