Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.3g7.9kcal0.3g0g0.9g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g34kcal1.2g0.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko15g17kcal0.6g0.3g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.3g0.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g113kcal4g2g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272