Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 7.8g10kcal1.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g27kcal3.6g1.2g0.8g0g
Valittu annoskoko15g14kcal1.8g0.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.9g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g91kcal12.1g4g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372202