Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vehnänalkio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.2g4kcal0.6g0.4g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g27kcal2.4g1.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko15g14kcal1.2g0.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.6g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g92kcal8.1g6g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983