Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g4.9g18kcal0.7g3.5g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 4.9g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)3.5g2.3kcal0.5g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g55kcal2.8g7.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g28kcal1.4g3.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.7g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g186kcal9.4g24.2g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886