Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 2g7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 0.4g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Atria kevyt jauheliha2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g36kcal2.4g3.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko15g18kcal1.2g1.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.6g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g120kcal8.1g10.7g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964