Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 3.1g3kcal0.1g0.6g0g0g
Paistijauheliha 10%3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g34kcal2.6g1.8g1.6g0g
Valittu annoskoko15g17kcal1.3g0.9g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.7g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598