Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g2.1g9kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g56kcal0.2g9.2g2g0g
Valittu annoskoko15g28kcal0.1g4.6g1g0g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.1g2.3g0.5g0g
Arvot/100g100g189kcal0.7g30.9g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113