Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g6.3g18kcal0.9g0g1.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g54kcal2.2g1.6g4.4g0.2g
Valittu annoskoko15g27kcal1.1g0.8g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.6g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g179kcal7.3g5.3g14.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982