Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa0.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.5g0.3kcal0g0g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g0.8g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Aurajuusto2g6.8kcal0.4g0g0.6g0g
Mozzarella Lovilio Lidl2.9g10kcal0.7g0g0.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g100kcal6.4g0g8g0.8g
Valittu annoskoko15g50kcal3.2g0g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g25kcal1.6g0g2g0.2g
Arvot/100g100g337kcal21.6g0g27g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249