Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 5.9g2kcal0g0.3g0g0.1g
Mansikka 3.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5g19kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g46kcal0g11g0g0.4g
Valittu annoskoko15g23kcal0g5.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0g2.8g0g0.1g
Arvot/100g100g153kcal0g36.7g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463