Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.7g26kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g65kcal1.8g10.8g1.4g0.6g
Valittu annoskoko15g32kcal0.9g5.4g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.5g2.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g217kcal6g36.2g4.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760