Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g2.5g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.1g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl3.5g4.1kcal0.8g0g0.1g0g
Pekoni (Dulano)1.6g4kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g44kcal3.2g3.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko15g22kcal1.6g1.8g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.8g0.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g147kcal10.7g12g5.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360