Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0g
Sokeri1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g38kcal1.8g6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko15g19kcal0.9g3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.5g1.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6g20.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230