Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit5.6g12kcal0.8g0.1g0.9g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g2.8g10kcal0.4g2g0g0.1g
Juustodippi, Pirkka 300g2.8g3.7kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g53kcal2.8g4.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko15g27kcal1.4g2.4g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.7g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g179kcal9.4g16.1g8.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355217