Jk1903 Herne-selleri-linssikeitto

Huuhdo ja liota linssit.

Kuori ja paloittele selleri ja sipuli.

Keitä kasvikset kypsäksi ja lisää herneet, keitä vielä 10 min ja soseuta.

Lisää kerma ja juusto.

Mausta suolalla ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1.2g3.7kcal0.3g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Juuriselleri 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne, pakaste (rainbow)2.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g19kcal1g2.2g0.6g0.4g
Valittu annoskoko15g10kcal0.5g1.1g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.3g7.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384520