Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi laimennettu 4.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.7g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g29kcal1.8g1.8g1.4g0g
Valittu annoskoko15g15kcal0.9g0.9g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g99kcal6g6g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978