Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g50kcal1.4g9g0.8g0.6g
Valittu annoskoko15g25kcal0.7g4.5g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.4g2.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g166kcal4.7g30g2.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478