Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Lanttu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 2.9g2.3kcal0.5g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g12kcal1.2g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko15g6kcal0.6g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g40kcal4g0.7g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160