Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.9g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Purjosipuli1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 4.4g8.3kcal1.2g0g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g35kcal2.6g0.8g2.2g0g
Valittu annoskoko15g17kcal1.3g0.4g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.7g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.7g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080