Silakkalaatikko juustoinen

1. paloittele, suolaa silakkafileet
2. kuori, viipaloi perunat
3. voitele iso uunivuoka, levitä kerroksittain perunat ja silakat: perunaa alle ja päälle
4. Koskenlaskijaa paloina väleihin, 6 kokonaista mustapippuria
5. sekoita maito, kananmunat, 1tl suolaa, valkopippuri ja kaada seos vuokaan
6. Mustaleima raastettuna pinnalle
7. uuni 200-astetta, 1h 15min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 6g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Silakkafilee 3.5g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Mustaleimaemmental (Valio)0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g34kcal2.6g2.2g1.6g0.2g
Valittu annoskoko15g17kcal1.3g1.1g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.7g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.7g7.4g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385728