Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g35kcal2.6g0.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko15g17kcal1.3g0.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.7g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g115kcal8.7g2g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932